זמן הכנה: כ7 דק'
רכיבים:
  • 3 כוסות קמח שמרים של אסם(לפיצות ופוקצ'ה)
  • כוס מים חמים (לא רותחים)
  • כפית מלח
  • כף סוכר

מתכון של מאור אמבום

(מדידת כוס לפי כוס חד"פ שתיה חמה)

מתכון לבצק ל- 2 פיצות אישיות:

מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד, ללוש כ- 10 דקות.

לשמן מעט קערה ולעטוף את הבצק בשמן, לתת לבצק לנוח 10 דקות מכוסה בקערה.

בזמן הזה לחמם את הפודי על מצב SEAR (בישול/צריבה)

10 דקות לפחות בכדי להגיע לטמפ' הכי גבוהה

לקחת את הבצק לחלקו ל-2 כדורים, לקמח מעט משטח עבודה, לעצב כל כדור לעיגול בקוטר של הסיר בפודי,

לשמן מעט את הסיר פודי הרותח עם שמן זית ולהניח בעדינות את הבצק, מומלץ לנעוץ בעדינות מזלג במרכז הבצק שהפיצה לא תהיה עבה מדי, כעת להמתין 5 דקות תתחילו לראות בועות בבצק, לאחר ה5 דקות למרוח את הרוטב שהכנתם להניח את הגבינה והתוספות,

לסגור את המכסה ולהעביר למצב AIRCRISP (טיגון באוויר חם) למשך 6-7 דקות 200 מעלות.

לתת לפיצה להתקרר כ5 דקות , לחתוך לאכול ולהנות.

יצאה פיצה שלא נופלת משום פיצה בטאבון!

פשוט מדהים!!

הוסף את התגובה שלך

צור קשר