זמן הכנה: 15 דק'
רכיבים:
  • 2 פלפלים
  • 6 שיני שום
  • 2 עגבניות
  • 1-2 פלפלים חריפים
  • כוסברה קצוצה לפי הטעם
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • כפית אבקת בצל (אפשר במקום מרק עוף)
  • כפית תערובת אליקו (אפשר במקום כורכום ופפריקה חריפה)
  • מלח
  • פלפל
  • 2 כפות שמן
  • 2/3 - 1 כוס מים

מתכון של עמית מאיר (אמא מכינה)

מסדרים בסיר הכללי של הנינגה 2 פלפלים חתוכים לרצועות, 6 שיני שום חתוכים לטבעות, 2 עגבניות חתוכות לעיגולים, 1-2 פלפלים חריפים חתוכים לטבעות, כוסברה קצוצה לפי הטעם.

בקערה מערבבים 2 כפיות פפריקה מתוקה, כפית אבקת בצל (אפשר במקום מרק עוף), כפית תערובת אליקו (אפשר במקום כורכום ופפריקה חריפה), מלח, פלפל, 2 כפות שמן ו2/3 – 1 כוס מים.

מערבבים טוב.

מורחים על הדג קצת עד כיסוי.

את שאר התערובת שופכים מעל הירקות ומדליקים כ5 דק' על אייר פרי 200 מעלות.

הירקות צריכים להתרכך טיפה ולקבל טיפה צבע.

מניחים מעל את הדגים ומדליקים לעוד 10 דק' אייר פרי 200 מעלות.

מידי פעם פותחים ושמים מהרוטב על הדג.

יוצא מושלם!

הוסף את התגובה שלך

צור קשר