מתכון של עמית – אמא מכינה
מתכון פשוט, קליל ומדהים בטעם! השילוב בין עישון לבישול בסו וויד מבטיח בשר רך, עסיסי ונמס בפה.
שלב 1: עישון הצלעות
מתבלים את הצלעות במלח, פלפל שחור ושום גבישי מכל הצדדים.
מחממים את המעשנה ומפעילים על תוכנית עישון בטמפרטורה של 80 מעלות.
מניחים את הצלעות במעשנה ומעשנים למשך שעה וחצי.
שלב 2: הכנת הסו וויד
מחממים מים רותחים בכמות מספקת לכיסוי הבשר.
מכניסים את הצלעות לשקית וואקום ואוטמים היטב.
מניחים את השקית בתוך המים ומפעילים את תוכנית הסו וויד בטמפרטורה של 80 מעלות למשך 12 שעות.
שלב 3: הגשה
לאחר הבישול, מוציאים את הצלעות מהשקית ומגישים.
ניתן להבריש את הצלעות ברוטב ברביקיו קנוי לפני ההגשה לתוספת טעם.
מגישים לצד תוספת לבחירתכם – באנים מאודים , ירקות, או לחם טרי.
ריל – https://www.instagram.com/reel/DAV_nOKoFwp/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==