גודל המנה: 6
זמן הכנה: כשעתיים
רכיבים:
  • חצי קילו בשר בישול ארוך (צלעות/מס' 5)
  • כ-60 גרם דלעת חתוכה לקוביות בינוניות
  • 2-3 גבעולי סלרי שלמים עם העלים
  • 1 בצל גדול חתוך לטבעות
  • 4 שיני שום חתוכות לעיגולים
  • 1 קופסה קטנה של רסק עגבניות (100 גרם)
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית לילו סמוק
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כפית כמון
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף מלח
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • ¼ כוס שמן
  • כ2 ליטר מים רותחים
  • כ 20 קובות

מתכון של עמית "אמא מכינה"

על תוכנית בישול/צריבה מטגנים עם השמן את הבצל והשום. כשמקבל צבע מוסיפים את קוביות הבשר לצריבה מכל הצדדים.

מוסיפים את הרסק והתבלינים לטיגון קל.

מוסיפים את המים הרותחים, הסלרי והדלעת.

מביאים את המרק לרתיחה.

מעבירים לתוכנית סיר לחץ לשעה וחצי.

בסיום התוכנית מוסיפים את הקובות הקפואות ומדליקים על תוכנית סיר לחץ לעוד 15 דק'.

תהנו!

הוסף את התגובה שלך

צור קשר