רכיבים:
  • קילו בשר טחון
  • בצל
  • צנוברים
  • פטרוזיליה
  • כוסברה
  • פיתות

מתכון של עדן אוריון

מערבבים בשר טחון (קילו) עם תבלינים, בצל, שום, צנובר, פטרוזיליה, כוסברה, מה שבא…
פורסים חמש פיתות לשני עיגולים מכל פיתה.
משטחים 100-120 גרם מהתערובת על כל חצי פיתה וצרים צורת אוזן המן ומניחים הפוך שלא יתפרק.
מחממים את הנינג'ה על גריל מדיום על 200.
שמים 3-5 אזניים הפוכות בנינג'ה לפי הגודל שיש לכם ומרססים בשמן מעל. 10-12 דקות עם להפוך באמצע.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר