רכיבים:
  • נתחי סלמון
  • לימון סחוט
  • 2 כפות שמן זית
  • כף חרדל
  • גבעולי סלרי
  • גמבה
  • גזר
  • 2 כוסות קינואה
  • 3 כוסות מים
  • מלח
  • פלפל

מתכון של רותי דוד

משרים נתחי סלמון במרינדה של לימון, שמן זית, כף חרדל, עשבי תיבול ושום.

חותכים ירקות, גבעולי סלרי, גמבה וגזר קטן.

שמים תוכנית בישול/צריבה, קצת שמן זית ואת הירקות עד שמתרככים קצת,

מוסיפים שתי כוסות קינואה ושלוש כוסות מים, מלח פלפל, שמים את הסלמון על הרשת ומכניסים לסיר.

את שארית המרינדה מטפטפים מעל.

מעבירים לתוכנית ארוחה שלמה ל-8 דקות.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר