רכיבים:
  • 1 קג קמח
  • 2 כפות שמרים
  • כף מלח
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/3 כוס שמן
  • 3 כוסות מים חמימים.
  • פרגיות
  • פלפל
  • צ'ילי מתוק
  • גריל עוף

מתכון של יעל לוי

בכלי ערבול של המיקסר שמים את הקמח, שמרים,מלח, סוכר, שמן ומים חמימים

לשים כמה דקות עד שהבצק מתאחד לכדור.

מתפיחים כשעה בצד.

לאחר מכן מחלקים ל32 כדורים

שמים כל 3 כדורים על רבע נייר אפייה

ומתפיחים לעוד שעה.

בנתיים מכינים את הפרגיות – מרתיחים ירכיים / שוקיים.

לאחר בישול קצר מפרקים אותם.

חותכים לרצועות דקות ומטגנים בצל בסמארט ליד על תוכנית בישול/צריבה ואז מוסיפים את העוף.

מתבלים בפלפל שחור, גריל עוף וצילי מתוק.

לאחר כמה דקות נותנים לזה צריבה בגריל לכמה דקות.

מנקים את הסיר ומתחילים עם הבאנים –

מדליקים את הסמארט ליד על תוכנית אידוי ומכוונים את הזמן לשעה'.

שופכים לפחות 4 כוסות מים רותחים לתוך הסיר הכללי ומניחים מעליו ואת הרשת עם החורים.

סוגרים את המכסה ונותנים למכשיר להתחיל לייצר אדים. כאשר הוא מוכן שים כמה באנים שנכנסים אבל ברווחים.

כשמוכן (כ15 דק') מוציאים וממשיכים עם הנגלה הבאה.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר