זמן הכנה: 8 דק'
רכיבים:
  • בצל
  • 4 שיני שום
  • רסק קטן
  • כף פפריקה
  • קצת קמח
  • חצי קילו בשר טחון
  • טורטיות

מתכון של מיכל גאל דור

במחבת מטגנים בצל, שום. מוסיפים את הבשר הטחון ומתבלים בפפריקה ורסק.

לבנתיים מכינים את המשולשים. – חוצים טורטייה באמצע ומקפלים אותה לצורת קונוס. לקחתי קמח עם קצת מים וזה משמש דבק לטורטייה.

ממלאים בבשר לא עד הסוף ואז סוגרים שוב עם הדבק.

מצפים הביצה ופירורי לחם ולנינג'ה, חשוב לשמן לפני.

משתמשים בתבנית עם החורים. airfry שמים על תוכנית אייר פרי 200 מעלות 4 דקות על כל צד, חשוב להפוך

חשוב לרסס אותם בשמן.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר