רכיבים:
  • חצי לימון סחוט
  • 3 כפות סילאן
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית חרדל דיג'ון
  • קצת שום כתוש
  • 1/4 כפית מלח

מתכון של עמית "אמא מכינה"

מערבבים את מרכיבי המרינדה בקערה – לימון, סילאן, שמן זית, חרדל דיג'ון, שום כתוש, מלח.

מסדרים את נתחי הסלמון בפנים ונותנים לו השריה של לפחות שעה.

מדליקים את הפודי על תוכנית אפיה/צליה 200 מעלות, 15 דק שמסתיים מעבירים לתוכנית גריל עד שמתקבל צבע יפה..

ניתן לעשות גם בנינג'ה גריל על תוכנית צליה יקח לזה פחות זמן.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר