מתכון של עמית "אמא מכינה"
אצלנו אוהבים לאכול את הבורקסים בשבת בבוקר ההכנה מהירה והמילוי מושלם!
מערבבים בקערה – ריקוטה, בולגרית, גבנצ, ביצה, פלפל.
לוקחים דף פילו בעדינות חותכים ל2
לוקחים חתיכה אחת מרססים בשמן. מקפלים את הדף ל2 ומרססים ושוב מקפלים.
מניחים בקצה כפית מהמילוי וסוגרים למשולש .
סרטון שמראה איך מקפלים –
https://www.instagram.com/reel/CWggPDMoDvf/
בנינג'ה גריל על אייר פרי 200 מעלות 4-5 דק'.
או בתנור 180 מעלות כ20 דק' עד שמזהיב.
