רכיבים:
  • 2 כוסות קמח
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/2 כוס מים חמימים
  • כפית שטוחה מלח

מתכון של עמית "אמא מכינה"

כיצד מכינים?

במעבד/מיקסר שמים קמח, כוס שמן, כוס מים חמים, כפית שטוחה מלח. מעבדים את הבצק ומניחים בצד. מכינים איזה תוספת שרוצים אפשר בשרי או חלבי מרדדים את הבצק ויוצרים עיגולים בעזרת רינג קטן או כוס ממלאים במילוי שהכנתם. סוגרים את הקצוות בעזרת מזלג מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום. מדליקים את הנינג'ות על תוכנית אייר פרי (טיגון/טיגון באוויר חם) 190 מעלות כ10 דק. שימו לב שאם הם טיפה עבים צריכים להוסיף עוד טיפה זמן.

הערות

אייר פרי = טיגון/טיגון באוויר חם/אייר קריספ ( בכל מכשיר זה נקרא אחרת) חשוב באפיה להשתמש בתבניות עם החורים על מנת שהאוויר יכנס גם מלמטה ויאפה.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר