זמן הכנה: כ5 דק'
רכיבים:
  • קישוא
  • גזר
  • בצל
  • בצל ירוק
  • כוסברה לפי הטעם
  • פטרוזליה לפי הטעם
  • תרד (לא חובה)
  • 5 ביצים
  • קארי מסאלה / כורכום
  • מלח ופלפל לפי הטעם

מתכון של עמית "אמא מכינה"

מדליקים את הפודי/סמארט ליד/ספידי על תוכנית בישול/צריבה מטגנים את הבצל.

בנתיים מכינים את שאר הירקות – במעבד מזון או פומפיה מגרדים את הגזר והקישוא. חותכים את הבצל הירוק לטבעות וקוצצים את הפטרוזליה והכוסברה מערבבים עם ביצים ותבלינים.

שופכים הבצל ומערבבים.

מבשלים עם מכסה על בישול/צריבה. כשרואים שלא נוזלי מלמעלה מעבירים לתוכנית גריל לכמה דק' עד שמקבל צבע.

תהנו

הוסף את התגובה שלך

צור קשר