זמן הכנה: 15 דק'
רכיבים:
  • 1 בצל (פלוס מעט שמן לטיגון)
  • 4 שיני שום
  • כפית ג'ינג'ר מגורר
  • 1 בטטה בינונית
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • חצי כוס חמאת בוטנים
  • 6 כוסות ציר ירקות (אני השתמשתי במים)
  • כפית כמון
  • כפית מלח מתובל
  • כפית אבקת בצל
  • חצי כוס עדשים חומות

מתכון של עמית (אמא מכינה)

משהו במרק הזה מכשף. הוא טעים רצח למרות שהוא מרתיע בהתחלה. רוצו ונסו אותו

איך מכינים?

חותכים את הבצל דק, ואת הבטטה לקוביות.

מטגנים על תוכנית בישול/צריבה את הבצל כחמש דקות, מוסיפים לו 4 שיני שום כתושות ומטגנים עוד 2 דקות.

מגררים לסיר כפית ג'ינג'ר, ומוסיפים את קוביות הבטטה.

מוסיפים לסיר 100 גרם רסק עגבניות וחצי כוס חמאת בוטנים טבעית ומערבבים היטב (שלא יישארו גושים).

מוסיפים 6 כוסות ציר ירקות (או מים), כפית כמון, כפית מלח מתובל, כפית אבקת בצל ומערבבים. מביאים לרתיחה, כשרותח מוסיפים חצי כוס עדשים חומות. מעבירים לתוכנית סיר לחץ HI ל15 דק'.

מגישים עם כף פסטו וסחיטה קטנה של לימון טרי בכל קערה. אל תוותרו על זה, זה מקפיץ את הטעם בטירוף!!

הוסף את התגובה שלך

צור קשר