זמן הכנה: 30 דק
רכיבים:
  • 3 גזרים
  • קישוא
  • 2 מקלות סלרי
  • שורש פטרוליה
  • 4 כרעי עוף
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לפי הטעם
  • כפית חוואיג' למרק
  • מים רותחים

מתכון של עמית "אמא מכינה"

ברגע שעשיתם פעם אחת אי אפשר לחזור אחורה לסיר על האש.

הטעמים יוצאים עמוקים וטעים בטירוף.

מדליקים על בישול/צריבה שמים טיפה שמן ומוסיפים בצל גדול שחתוך לחצאי טבעות.

ומטגנים קלות.

מוסיפים את שאר המצרכים ושמים מים רותחים עד כמעט פס המקסימום.

מדליקים על תוכנית סיר לחץ 30 דק'.

לטעמים יותר עמוקים אפשר גם שעה.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר