מתכון של יפית נחשון
במעבד מזון שמים כוסברה, פטרוזליה, בצל ותפוא וקוצצים דק.
בקערה שמים את הירקות ומוסיפים את הבשר.
מוסיפים את פרורי הלחם, אבקת אפיה, ביצה, שמן,מלח, פלפל, כורכום, תבלין גריל, תבלין שום גבישי ומערבבים טוב טוב. מניחים לחצי שעה מנוחה. קורצים כדורים ונותנים להם מעיכה/ פחיסה קלה עם כף היד.
מדליקים את הנינג'ה על תכנית אייר פרי (טיגון) 200 מעלות 8 דקות , מרססים שמן ומניחים אותם בתבנית עם החורים
אחרי 4 דקות הופכים אותם.
יש אפשרות לאחר מכן להכניס את הקציצות לרוטב. שלב זה מדלג על הטיגון.