זמן הכנה: 10 דק'
רכיבים:
  • 3 ביצים
  • כוס מים
  • 1/4 כוס שמן (אני שמה לפי העין לא הרבה)
  • מלח
  • פלפל
  • בצל
  • שקית תרד
  • קובית בולגרית מעודנת
  • דפי פילו

מתכון של עמית (אמא מכינה)
נשמע מסובך אבל ממש פשוט וטעים ממש!
גם בלי הרבה קלוריות ופתרון מעולה לארוחת ערב.

אז איך מכינים:
בקערה מערבבים 3 ביצים, כוס מים, 1/4 כוס שמן (אני שמה לפי העין לא הרבה) מלח, פלפל וכל תבלין שבא לכם.
במחבת/פודי מטגנים בצל אחד ותרד (צריך הרבה) מתבלים במלח ופלפל (לא הרבה). כשמתקרר טיפה קערה מערבבים עם קוביית בולגרית (אני אוהבת את המעודנת) שמעכתי עם מזלג.

לוקחים תבנית ומרססים אותה. לוקחים על פילו ומקפלים לחצי. מניחים בתבנית ככה שהיא בולטת מצד אחד קצת ומצד שני הרבה (שנוכל לסגור מעל הכל). חצי עלי פילו מכניסים לתוך קערת הביצים עד שהיא רטובה לגמרי ומניחים בתוך התבנית ככה שהיא לא מסודרת ועושים זאת עם עוד חצי נוסף. זה יוצא כמו גבעות כאלה. מניחים מעל קצת מהתערובת של התרד ועושים שוב עם חצי עלי פילו ועל זה שוב תרד ושוב עלי פילו עם ביצה. סוגרים את החלק הקטן של העלה פילו ששמנו בהתחלה ואז את החלק הגדול. לוקחים קצת מהביצה ומורחים מלמעלה. מכניסים לאחד ממכשירי הנינג'ה בתוכנית אפיה 180 מעלות כ10 דק' עד שמשחים וקריספי בחלק העליון.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר