זמן הכנה: כ15 דק'
רכיבים:
  • 2 בטטות בינוניות מבושלת
  • כוס שיבולת שועל להכנה מהירה
  • כף גדושה של קונפלור/קמח כוסמין
  • ביצה
  • 2 כפות קטשופ
  • כפית מלח
  • פלפל לפי הטעם
  • פירורי לחם

מתכון של עמית "אמא מכינה"

במעבד מזון שמים – בטטות מבושלות, שיבולת שועל , קונפלור/קמח כוסמין

להפעיל על פולסים עד שהופך לעיסה גושית.

מעבירים לקערה ומוסיפים- ביצה, קטשופ, מלח, פלפל.

מערבבים טוב ומוסיפים כחצי כוס פירורי לחם בהדרגה.

מעבירים למקרר לעשר דקות להתייצבות.

אם העיסה רכה מידי (היא לא אמורה להיות נוקשה אבל לא נוזלית!) הוסיפו מעט קורנפלור.

בידיים רטובות הכינו קציצות, טבלו בפירורי לחם.

אני הכנתי בנינג'ה גריל אבל אפשר להכין בפודי, אייר פרי, תנור

בנינג' ה גריל/פודי/אייר פרי 200 מעלות כ15 דק' תלוי בגודל. אני מברישה בשמן זית כל פעם את הצד שלמעלה.

בתנור לחמם ל180 מעלות ולראות עד שמקבל צבע. גם להבריש או לרסס בשמן.

*למי שיש את הפודי הכנתי את הבטטות בסיר לחץ 3 דק חתוכים לקוביות על רשת מוגבהת מהמים.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר