מתכון של שחר גפני
אני מתה על ביף ג'רקי. בשר שיבשו לו את הצורה כדי לשמר אותו לאורך זמן, מתובל היטב ונמכר בארצות הברית כמעט בכל מקום כחטיף. הערב הצלחתי להכין כזה לבד בבית והרבה בזכותכם, אחרי שעברתי על כל מתכוני הג'רקי בקבוצה פלוס חיפוש בבלוגים של שפים אמריקאים.
הקרבתי לצורך הניסיון 2 סטייקים סינטה איכותיים שניקיתי היטב מכל השומן וחתכתי לרצועות קטנות.
הבשר שכב במרינדה יום לפני שהכילה
טריאקי
סויה
אבקת בצל
אבקת שום
פפריקה שמים 4 שעות בנינג'ה בתכנית ייבוש מזון בטמפ של 70 מעלות. יצא מושלם!