זמן הכנה: 13 דק'
רכיבים:
  • 1/2 קילו קמח מנופה
  • 200 מ"ל מים חמים
  • 200 מ"ל שמן
  • כפית מלח
  • רוטב פיצה מוכן
  • גבנ"צ
  • ביצה
  • שומשום

מתכון של ג'סיקה תהילה אוזן

שמים בקערה קמח מנופה, מים חמים, שמן, מלח

מערבבים הכל לבצק אחיד. מחלקים לכדורים

לרדד כל כדור לא דק מידי שלא יקרע הבצק.

במרכז מורחים רוטב ומפזרים גבנ"צ ותוספות שאוהבים

סוגרים לצורת משולש/חצי ירח

מברישים בביצה טרופה מפזרים שומשום.

מדליקים על תכנית אייר פרי (טיגון) 190 מעלות 13 דקות.

מכניסים שהמכשיר מודיע.

תהנו

הוסף את התגובה שלך

צור קשר