רכיבים:
  • בשר גולאש
  • רסק עגבניות קטן
  • כף גדושה פפריקה
  • כף גדושה תבלין פילדלפיה
  • 6 שיני שום
  • 6 תפוא גדולים
  • עגבניה גדולה
  • 2-3 כוסות מים רותחים
  • כפית מלח

מתכון של עמית "אמא מכינה"

מדליקים את המכשיר על תוכנית בישול צריבה ומטגנים בצל גדול.

מוסיפים 6 שיני שום פרוסים ואת הבשר גולאש וסוגרים אותו מכל הצדדים.

מוסיפים עגבניה גדולה חתוכה לקוביות ורסק עגבניות קטן.

מתבלים בפפריקה מעושנת, תערובת פילדלפיה ומלח.

מוסיפים 3 כוסות מים וכ6 תפוא חתוכים גס

מדליקים על תוכנית סיר לחץ HI שעה.

לסיום ניתן לשים כמה דקות גריל לצבע.

*המתכון מתאים גם למכשירי הפודי

2 Comments

  • by
    מרינה
    Posted 21 במרץ 2024 3:31 pm 0Likes

    שלום, לשני קילו בשר צריך להכפיל כמויות של הכל? תודה.

    • by
      עמית (אמא מכינה)
      Posted 24 במרץ 2024 10:46 am 0Likes

      לא אין צורך. רק לשים יותר בשר

הוסף את התגובה שלך

צור קשר