רכיבים:
  • 2 בצלים
  • 4 שיני שום
  • 3 כרעיים
  • כף גריל עוף
  • כפית מלח
  • רבע כפית פלפל
  • רסק קטן
  • חצי כפית כורכום
  • כף פפריקה מתוקה
  • כף מרק עוף
  • חבילת ספגטי

מתכון של עמית "אמא מכינה"

מתחילים לטגן על בישול/צריבה 2 בצלים שחתוכים לחצאי טבעות עם קצת שמן זית.

מוסיפים עוד 4 שיני שום חתוכים לטבעות.

לוקחים את הכרעיים ומתבלים אותם בגריל עוף ומלח פלפל. צורבים אותם טיפה. מכסים עם מים רותחים. מוסיפים קופסאת רסק קטן, מלח, פלפל, כורכום, גריל עוף, פפריקה ומתוקה ומרק עוף.

מבשלים את הספגטי במים חצי בישול. מסננים ומכניסים לתוך הרוטב. דואגים שהכל מתחת לנוזל. אם צריכים להוסיף נוזל מוסיפים.

מביאים לרתיחה.

סוגרים ומעבירים לבישול איטי עד שאוכלים לפחות 4 שעות.

קצת לפני שאוכלים להדליק קצת בישול צריבה שיהיה קראסט למטה ואז מחליפים לגריל בשביל שיהיה קראסט שווה מלמעלה.

תנו לזה להשרף טיפה זה טעים.

לא המנה הכי פוטוגנית אבל ממש טעימה!

2 Comments

  • by
    חביבה חיות
    Posted 15 בפברואר 2024 12:17 pm 0Likes

    במתכון חמין עוף ומקרוני .אבקש לדעת באיזה הגדרות בנינג'ה להשתמש ובאיזה טמפ'? תודה

    • by
      עמית (אמא מכינה)
      Posted 15 בפברואר 2024 6:23 pm 0Likes

      בבישול איטי HI

הוסף את התגובה שלך

צור קשר