מתכון של עמית "אמא מכינה"
מתחילים לטגן על בישול/צריבה 2 בצלים שחתוכים לחצאי טבעות עם קצת שמן זית.
מוסיפים עוד 4 שיני שום חתוכים לטבעות.
לוקחים את הכרעיים ומתבלים אותם בגריל עוף ומלח פלפל. צורבים אותם טיפה. מכסים עם מים רותחים. מוסיפים קופסאת רסק קטן, מלח, פלפל, כורכום, גריל עוף, פפריקה ומתוקה ומרק עוף.
מבשלים את הספגטי במים חצי בישול. מסננים ומכניסים לתוך הרוטב. דואגים שהכל מתחת לנוזל. אם צריכים להוסיף נוזל מוסיפים.
מביאים לרתיחה.
סוגרים ומעבירים לבישול איטי עד שאוכלים לפחות 4 שעות.
קצת לפני שאוכלים להדליק קצת בישול צריבה שיהיה קראסט למטה ואז מחליפים לגריל בשביל שיהיה קראסט שווה מלמעלה.
תנו לזה להשרף טיפה זה טעים.
לא המנה הכי פוטוגנית אבל ממש טעימה!
2 Comments
במתכון חמין עוף ומקרוני .אבקש לדעת באיזה הגדרות בנינג'ה להשתמש ובאיזה טמפ'? תודה
בבישול איטי HI