זמן הכנה: 8 דק'
רכיבים:
  • חציל גדול
  • 2 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • מעט אבקת שום
  • כוס פירורי לחם

מתכון של שגית מלכי

לשטוף ולחתוך את החציל לעיגולים לא דקים ולא עבים בערך 1.5 ס״מ

לשים על נייר סופג ולהוסיף מלח מ-2 הצדדים ולהניח בצד כ- 20 דקות.

2 ביצים לערבב בכלי להוסיף, מלח, פלפל, מעט אבקת שום ( לא חובה) בכלי אחר פירורי לחם זהב, לטבול בביצה ואחר בפירורי לחם, לחמם בתוכנית Air Fry, להניח את החצילים מעט שמן ספריי 8 דקות, להפוך שוב שמן ספריי, 8 דקות ( כמובן לבדוק מידי פעם) להגשה עם לימון סחוט מעל, תהנו❤️

הוסף את התגובה שלך

צור קשר