זמן הכנה: 8 דק'
רכיבים:
  • 5 כוסות קמח
  • 2 כפות שמרים גדושות
  • 1.5 מים
  • 2 כפות סוכר
  • חצי כוס שמן
  • כף מלח
  • 2 כפות א.סודה לשתיה
  • כף סילאן

מתכון של הילה אלחנתי

לערבב שמרים ומים ולהניח בצד.

בקערה נוספת לשים את הקמח,סוכר,שמן,מלח

לערבב ולהוסיף את המים עם השמרים שהנחנו בצד.

ללוש ביד עד לבצק נוח ונעים.

ליצור 8 עיגולים לתת מנוחה של 15 דק ובינתיים.

להרתיח מים עם הא.סודה לשתיה וכף שטוחה של סילאן.

להכין את הסירופ מ-מים עם חצי כוס סוכר,2 כפות דבש,תמצית וניל ושקדים פרוסים

להדליק את הנינגה על אייר פרי ל 8 דק

ליצור מכל כדור איזו צורה שתרצו .

ולהכניס כל יחידה למי סודה הרותחים לחצי דקה כל צד ולהעביר אל תבנית הנינג'ה לאייר פרי 8 דק' להפוך אותם ב3.5 דק (פלוס מינוס תראו לפי הצבע*)

כשמוכנים להוציא על רשת ומתחת מגש לשפוך את הסירופ כששניהם חמים ולזגג בעוד קצת דבש מעל.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר