מתכון של הילה אלחנתי
לערבב שמרים ומים ולהניח בצד.
בקערה נוספת לשים את הקמח,סוכר,שמן,מלח
לערבב ולהוסיף את המים עם השמרים שהנחנו בצד.
ללוש ביד עד לבצק נוח ונעים.
ליצור 8 עיגולים לתת מנוחה של 15 דק ובינתיים.
להרתיח מים עם הא.סודה לשתיה וכף שטוחה של סילאן.
להכין את הסירופ מ-מים עם חצי כוס סוכר,2 כפות דבש,תמצית וניל ושקדים פרוסים
להדליק את הנינגה על אייר פרי ל 8 דק
ליצור מכל כדור איזו צורה שתרצו .
ולהכניס כל יחידה למי סודה הרותחים לחצי דקה כל צד ולהעביר אל תבנית הנינג'ה לאייר פרי 8 דק' להפוך אותם ב3.5 דק (פלוס מינוס תראו לפי הצבע*)
כשמוכנים להוציא על רשת ומתחת מגש לשפוך את הסירופ כששניהם חמים ולזגג בעוד קצת דבש מעל.