זמן הכנה: 25 דק'
רכיבים:
  • חבילת ברוקולי של סנפרוסט-להפשיר ולקצוץ לפי הגודל הרצוי.
  • חצי גביע קוטג׳ 12%
  • חצי גביע גבינה לבנה 5%
  • 100 גר׳ גבינה צהובה מגורדת
  • 100 גר׳ גבינה צהובה מגורדת
  • 2 ביצים (אני השתמשתי בXL, אז למי שאין,ממליצה על 3 L)
  • 1 שמנת חמוצה
  • 50 גר׳ פרמז׳ן
  • 4 כפות קמח
  • מלח
  • פלפל
  • מעט אגוז מוסקט

מתכון של איה ששון

בקערה מערבבים את כל החומרים ביחד.

משתמשים בתבנית הגדולה של המכשיר. משמנים מעט.

מדליקים את המכשיר על תוכנית אפייה, 180 מעלות 25 דקות.

זו התוכנית האוטומטית ,אבל כן ממליצה לבדוק מדיי פעם,לנעוץ סכין ולראות מה מצב הפשטידה .

בהצלחה ובתיאבון

הוסף את התגובה שלך

צור קשר