מתכון של דניאלה פרידור
קונים מהקצב אסאדו, שריר, כתף, וכמה עצמות עם שומן
חותכים 2 בצלים גדולים לרבעים ומטגנים במעט שמן עד שמשחימים
מוסיפים תפו״א חתוך לקוביות גדולות נותנים לו גם מעט להשחים
בצלחת נפרדת ממליחים ומפלפלים את נתחי הבשר ( את העצמות לא צריך)
מכניסים את כל הבשר לתוך הסיר
מוסיפים כפית וחצי כורכום
ראש שום שלם נקי
2 כוסות מים
מעבירים לתוכנית סיר לחץ ל40 דק׳
אחרי שמסיים משחררים לחץ ושמים תוכנית גריל ל15 דקות