זמן הכנה: 55 דק'
רכיבים:
  • 2 בצלים גדולים
  • 2 תפוא
  • מלח
  • פלפל
  • כפית וחצי כורכום
  • ראש שום שלם
  • 2 כוסות מים

מתכון של דניאלה פרידור

קונים מהקצב אסאדו, שריר, כתף, וכמה עצמות עם שומן

חותכים 2 בצלים גדולים לרבעים ומטגנים במעט שמן עד שמשחימים

מוסיפים תפו״א חתוך לקוביות גדולות נותנים לו גם מעט להשחים

בצלחת נפרדת ממליחים ומפלפלים את נתחי הבשר ( את העצמות לא צריך)

מכניסים את כל הבשר לתוך הסיר

מוסיפים כפית וחצי כורכום

ראש שום שלם נקי

2 כוסות מים

מעבירים לתוכנית סיר לחץ ל40 דק׳

אחרי שמסיים משחררים לחץ ושמים תוכנית גריל ל15 דקות

הוסף את התגובה שלך

צור קשר