זמן הכנה: 12 דק'
רכיבים:
  • 3 כפות סילאן/דבש
  • 3 כפות סויה
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1-2 כפות שמן מיץ מתפוז אחד
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פפריקה חריפה

מתכון של אלינה פרבר

משרים כמה שיותר זמן, אפילו לילה במקרר,אבל אפשר גם שעה .

מערבבים בקערה: סילאן/דבש, סויה, שיני שום כתושות, שמן, מיץ מתפוז, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה.

מדליקים על תוכנית גריל כ 12 דקות , high.

כשהמכשיר חם מניחים את העוף עם העור כלפי מטה כשמגיעים לכמה דקות האחרונות להפוך להעביר לגריל Max עד שהעור ישחים טוב.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר