רכיבים:
  • 5 תפוחים
  • 3 מקלות קינמון
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • חצי כפית המתוקה של איילת/ציפורן
  • 2 ליטר מים רותחים

מתכון של עמית "אמא מכינה"

מתאים במיוחד ליום החורפים

תכינו ושבו עם שמיכה מול הטלוויזיה.

אני לא יכולה להעביר לכם את הטעם אבל משהו בשימוש של הסיר לחץ יצר טעם מרוכז ומטורף של התפוחים.

חותכים את התפוחים לרבעים ומוציאים את הליבה. שמים את כל המרכיבים בסיר ומדליקים

שעה על תוכנית סיר לחץ hi.

משחררים את הלחץ בסיום ופותחים.

מסננים בעזרת חיתול טטרא או מסננת צפופה.

מגישים או חם או קר

שומרים במקרר.

סרטון הכנה ביוטיוב: https://youtu.be/MaiRE9XWdIM

הוסף את התגובה שלך

צור קשר