זמן הכנה: 50 דק'
רכיבים:
  • שבע שוקיים (או כמה שבא לכם)
  • 2 בצלים בינונים
  • 2 קוביות שמיר של דורות (אפשר טרי)
  • 2 קוביות פטרוזיליה של דורות (אפשר טרי)
  • 2 כפיות שום גבישי
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • כוס וחצי מים

מתכון של אורי זילברמן

לערבב טוב את כל התבלינים בתוך קערה ולהכניס את העוף. לוודא שכל החתיכות מכוסים היטב בתיבול.

להוסיף כוס וחצי מים בתוך הסיר יחד עם כף גדושה של אבקת מרק עוף. לחצות שום שלם לשניים ולשים בתחתית הסיר.

לחתוך את הבצל לעיגולים ולשים אותם בתוך הסל טיגון. לשים את העוף על הבצל וגם בצל מעליהם.

לבשל בלחץ גבוה במשך 30 דקות ולאחר מכן 20 דקות על טיגון + אידוי כאשר הופכים את העוף פעם אחת.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר