רכיבים:
  • 3 תפו׳א מגורד
  • 1 בצל קטן מגורד
  • 1 ביצה
  • 2 כפות קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • מלח
  • פלפל שחור

מתכון של גלית מילוא

מערבבים בקערה -תפו׳א מגורד, בצל קטן מגורד, ביצה, קמח, אבקת אפיה, סודה לשתיה, מלח, פלפל שחור

מדליקים את הנינג׳ה על תוכנית אייר פריי (טיגון) 200 מעלות .

לרסס את התבנית בשפריץ שמן.

לסנן את התערובת מהנוזלים.

כשהנינג׳ה חם להכניס לביבות עם כף.

לאחר שקצת מתייצב לרסס שפריץ שמן גם מלמעלה.

אין צורך להפוך

2 Comments

  • by
    חנה בר חיים
    Posted 29 בינואר 2024 12:14 pm 0Likes

    מאוד מודה לכם על המתכונים. מקווה שאצליח להכין את הלביבות על פי ההוראו.

    • by
      עמית (אמא מכינה)
      Posted 29 בינואר 2024 12:27 pm 0Likes

      בכייף! תמיד טוב לנסות 🙂

הוסף את התגובה שלך

צור קשר