מתכון של עמית "אמא מכינה"
קבלו מתכון לפוטטוס מושלמים שאי אפשר להפסיק לאכול
חותכים את תפוא לסירות.
מניחים בכלי של האייר פרי (עם החורים) שמים בתוך הסיר הכללי של הפודי/סמארט ליד עם כוס מים רותחים.
מדליקים על תוכנית סיר לחץ ל 1 דקה. כשהסתיים משחררים לחץ ונותנים טיפה להתקרר.
בנתיים מערבבים בקערה קורנפלור, מיונז, כפית חרדל, מלח, פפריקה מעושנת ושום כתוש דק.
מערבבים טוב מכניסים לקערה את תפו"א. בעזרת הידיים ובעדינות דואגים שכל התפוא מכוסים.
מכניסים חזרה לכלי של האייר פרי ומדליקים על 190 מעלות כ15 דק'.
2 Comments
מכניסים ל 190 מעלות 15 דקות על איזו תוכנית ?
אייר פרי