זמן הכנה: 9 דק'
רכיבים:
  • 600 גרם פרגיות חתוך לקוביות
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 +2 כפות סויה
  • כפית + חצי קארי צהוב
  • חצי + חצי כפית מלח גס
  • חצי + חצי כפית פלפל שחור
  • 3 + 2 שיני שום כתושות
  • ג'ינג'ר מגורד
  • 2 כוסות חד פעמי אורז יסמין
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות
  • 2 גמבות אדומות חתוכות לרצועות
  • עלי בזיליקום
  • 4 עלי דפנה
  • 2 כפות שמן זית

מתכון של שרון פפקין

מכינים מרינדה של 2 כפות שמן זית, 2 כפות סויה, כפית קארי צהוב, חצי כפית מלח גס, חצי כפית פלפל שחור

3 שיני שום כתושות, ג'ינג'ר מגורד.

שמים את הפרגיות ברוטב לשעה.

בנתים שמים בסיר הכללי – 2 כוסות חד פעמי אורז יסמין, 2 גזרים חתוכים לרצועות, 2 גמבות אדומות חתוכות לרצועות, כמה עלי בזיליקום, 4 עלי דפנה ,2 כפות רוטב סויה, 2 כפות שמן זית, חצי כפית קארי צהוב, חצי כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית מלח גס, 2 שיני שום חתוכות, ג'ינג'ר מגורד.

מערבבים היטב

מוסיפים 5 כוסות חד פעמית של מים רותחים.

שמים מעל רשת במצב גבוה ועליה את הפרגיות.

מדליקים על תוכנית טיגון +אידוי 9 דקות זה הכל ויוצא מדהים

האורז יתבשל באידוי בשר יקבל צריבה מבחוץ ויהיה ממש טוב בפנים

מעל לקישוט קצת בצל ירוק.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר