זמן הכנה: שעה וחצי
רכיבים:
  • בצל גדול
  • 6 שיני שום
  • נתח לבישול ארוך (מס' 5)
  • סלסלת פטריות
  • כוס יין אדום
  • כוס מים רותחים
  • 2 כפות סילאן
  • 2 כפות קיג'ון
  • כפית מלח
  • תפו"א (אופציונלי)

מתכון של עמית "אמא מכינה"

מטגנים בצל גדול עם שמן זית על בישול/צריבה.

מוסיפים את השום.
סוגרים את הבשר מכל הצדדים.
מוסיפים את סלסלת הפטריות כוס יין אדום וחצי כוס מים רותחים.

מוסיפים 2 כפות סילאן.
מתבלים בתבלינים שאוהבים – אני הוספתי 2 כפות של הקיג'ון של איילת ומלח.
סגרתי סיר לחץ לשעה.
שחררתי את הלחץ והוצאתי את הבשר.

נתתי לו להתקרר טיפה וחתכתי.

הוספתי חזרה לרוטב ובישלתי עוד חצי שעה בסיר לחץ.
ניתן בשלב הזה להוסיף קוביות גדולות של תפו"א.
תהנו!

הוסף את התגובה שלך

צור קשר