זמן הכנה: 15 דק'
רכיבים:
  • 1 כוס עדשים שחורות מושרות
  • 1 בצל מגורד
  • 1 תפו"א מגורד
  • 1 גזר מגורד
  • 3 שיני שום כתושות
  • צרור פטרוזיליה/כוסברה/עירית
  • 1 ביצה
  • מלח
  • פלפל
  • צ'ילי (לא חובה)
  • 1/2 כוס קמח
  • 1/2 כוס פירורי לחם

מתכן של שרונה וקשי-יצחק

משרים את העדשים כשעה בכלי. לאחר מכן מרתיחים במים לכ10 דק'.

מגרדים בפומפיה את הבצל, תפו"א והגזר.

מוסיםפים לקערה את כל המרכיבים

ונותנים להתקרר להתייצבות במקרר כרבע שעה.

משמנים נייר אפיה בספריי שמן.

ומניחים את הקציצות, ומרססים מעל במעט ספריי שמן.

מדליקים על תוכנית אייר פרי (טיגון), 200 מעלות כ10-15 דקות.

לקריספיות – ניתן להפוך את הקציצות.

*ניתן להכין בכל המכשירים שיש להם אייר פרי

הוסף את התגובה שלך

צור קשר