זמן הכנה: 20 דק'
רכיבים:
  • קובית טופו
  • תבלין שווארמה
  • גריל עוף
  • שום גבישי
  • כורכום
  • מלח
  • פפריקה
  • פלפל שחור
  • 2 בצלים
  • שמן זית

מתכון של יפית נחשון

חותכים את הטופו לרצועות, שמים בקערה עם תבלינים (תבלין שווארמה, גריל עוף, שום גבישי, כורכום, מלח, פפריקה, פלפל שחור) וקצת שמן זית.

מכניסים למקרר לכמה שעות לספיגת טעמים.

מדליקים את הנינגה על תוכנית אייר פרי 180 מעולת.

מכניסים לאחר חימום שני בצלים קצוצים, עם תרסיס שמן ומעט מים

כשהבצל הפך שקוף ומעט שחום בצדדים, מוסיפים את הטופו. תוך כדי ערבוב עם קצת שמן זית.

יוצא ממש טעים. לוקח משהו כמו 20 דקות אולי פחות. אם רוצים שהטופו יהיה קצת שחום או יותר קשה אפשר לקראת הסוף להעביר לכמה דקות לרוסט.
שמים בפיתה עם טחינה וסלט ומרגישים שזה ממש שווארמה 

הוסף את התגובה שלך

צור קשר