מתכון של יפעת בנג'י עמרמי
קוצצים בצל אחד ומטגנים אותו בשמן זית בסיר על תוכנית בישול/צריבה. חותכים את הבשר לקוביות בגודל 4 ס"מ על 4 ס"מ בערך. מוסיפים את קוביות הבשר לבצל הקצוץ ומטגנים ל"סגירת" קוביות הבשר. מוציאים מהסיר.
מפרידים את העלים מעשבי בטיבול וקוצצים היטב.
חותכים את הבצל השני דק ומטגנים במעט שמן, מוסיפים כרישה קצוצה.
מוסיפים את רסק העגבניות וממשיכים בטיגון.
מוסיפים את המים, השעועית והבשר עשבי התיבול ומערבבים.
מוסיפים את אבקת הלימון לתבשיל עם מלח, כורכום, כמון ורכז רימונים.
מעבירים לתוכנית סיר לחץ 8 דק', עד שהבשר והשעועית רכים ומבושלים.