מתכון של עמית (אמא מכינה)
בתחתית התבנית הכללים מניחים פרוסות לחם. מעל שמים נייר אפיה ומסדרים את הג'חנונים מעל.
ניתן לפזר מעל סילאן על מנת שיקבל צבע שחום.
סוגרים את המכשיר ומדליקים על אפיה 200 מעלות כ10 דק'.
בשקית קוקי שמים ביצים וקושרים ומוסיפים פנימה.
מעבירים לתוכנית בישול איטי LO. אני מכוונת ל12 שעות ומחליטה בבוקר מתי להוציא.
תהנו!
2 Comments
האם הג'חנון לא מתייבש כשהוא מתחמם 12 שעות, רק עם נייר אפייה למטה?
לא צריך לעטוף אותו בשקית
או בניילון נצמד?
לא התייבש לי