זמן הכנה: 12 שעות
רכיבים:
  • ג'חנונים
  • סילאן
  • ביצים

מתכון של עמית (אמא מכינה)

בתחתית התבנית הכללים מניחים פרוסות לחם. מעל שמים נייר אפיה ומסדרים את הג'חנונים מעל.

ניתן לפזר מעל סילאן על מנת שיקבל צבע שחום.

סוגרים את המכשיר ומדליקים על אפיה 200 מעלות כ10 דק'.

בשקית קוקי שמים ביצים וקושרים ומוסיפים פנימה.

מעבירים לתוכנית בישול איטי LO. אני מכוונת ל12 שעות ומחליטה בבוקר מתי להוציא.

תהנו!

2 Comments

  • by
    Rona
    Posted 26 באפריל 2024 9:37 am 0Likes

    האם הג'חנון לא מתייבש כשהוא מתחמם 12 שעות, רק עם נייר אפייה למטה?
    לא צריך לעטוף אותו בשקית
    או בניילון נצמד?

    • by
      עמית (אמא מכינה)
      Posted 23 במאי 2024 9:37 am 0Likes

      לא התייבש לי

הוסף את התגובה שלך

צור קשר