רכיבים:
  • אסאדו - במקרה הספציפי הזה יש פה שורט ריב
  • כף חרדל
  • ראב ערביק של השוק של פרצ'סקה
  • גלייז בירה של השוק של פרנצ'סקה

מתכון של עמית ברקאי

שלב ראשון מורחים בקצת חרדל ומפזרים ראב ערביק של "השוק של פרנצ'סקה" .

לעטוף בנייר קצבים ( במידה ואין אפשר גם נייר אפיה ואז נייר אלומניום )

לחבר את הפרוב לנתח לשים על תוכנית רוסט 120 עד שמגיע ל 80 מעלות חום פנימי.

שלב שני, למרוח בגלייז בירה גם גם של השוק של פרנצ'סקה. מדליקים תוכנית גריל היי 10 דק'.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר