זמן הכנה: 14 דק'
רכיבים:
  • 2 ביצים
  • כפית מיונז
  • פלפל
  • מלח
  • כף אבקת מרק בצל
  • ראש כרובית

מתכון של תמי אילוז

שימו לב – לא צריך להרתיח את הכרובית לפני.

חותכים ראש כרובית לפרחים ושוטפים היטב.

בקערה מערבבים : ביצים, מיונז, מלח, פלפל, אבקת מרק בצל

לערבב טוב.

מדליקים את הנינג'ה על תוכנית אייר פריי 200 מעלות ל 14 דקות .

כשהמכשיר חם טובלים את פרחי הכרובית בבלילה.

מסדרים בתבנית האייר פרי (המחוררת).

מפזרים מעל פירורי לחם .

וטיפה שמן מעל.

יוצא מושלם

לאכול עם טחינה/ טריאקי כל רוטב שאוהבים .

הוסף את התגובה שלך

צור קשר