מתכון של עמית "אמא מכינה"
מטגנים בצל גדול עם שמן זית על בישול/צריבה.
מוסיפים את השום.
סוגרים את הבשר מכל הצדדים.
מוסיפים את סלסלת הפטריות כוס יין אדום וחצי כוס מים רותחים.
מוסיפים 2 כפות סילאן.
מתבלים בתבלינים שאוהבים – אני הוספתי 2 כפות של הקיג'ון של איילת ומלח.
סגרתי סיר לחץ לשעה.
שחררתי את הלחץ והוצאתי את הבשר.
נתתי לו להתקרר טיפה וחתכתי.
הוספתי חזרה לרוטב ובישלתי עוד חצי שעה בסיר לחץ.
ניתן בשלב הזה להוסיף קוביות גדולות של תפו"א.
תהנו!