מתכון של עמית (אמא מכינה)
מערבבים בקערה את כל מצרכי הקציצות –
בשר טחון איכותי, בצל גדול חתוך דק, תפוח אדמה מגורד דק, אורז לא מבושל, פירורי לחם, פטרוזיליה
מלח, פלפל שחור
מצפים בביצה וסולת.
מטגנים אותם קלות ומניחים בצד.
מדליקים את הסמארט ליד על בישול צריבה ומכניסים את הבצל לטיגון קל עם קצת שמן. מוסיפים את שאר המצרכים- עגבניה חתוכה, מקל סלרי חתוך גס, 4 שיני שום, כף פפריקה מתוקה, כף לילו סמוק, כף סוכר ומערבים טוב מוסיפים 500 מל מים רותחים ומסדרים את התפוא והקציצות. מערבבים בזהירות אם צריכים להוסיף מים רותחים מוסיפים.
סוגרים ומעברים לתוכנית סיר לחץ 15 דק.
קישור לריל – https://www.instagram.com/p/C29a-NfI5g5/
2 Comments
מה זה התבלין לילו סמוק והתוכנית סיר לחץ צריך לשים בשחרור מהיר או איטי?
לילו סמוק זה תערובת של התבלינים של איילת. אני משתמשת בשחרור מהיר.