זמן הכנה: 40 דק'
רכיבים:
  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 1 בצל גדול חתוך דק
  • 7 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים
  • 6 שיני שום קלופים וכתושים
  • 4 כפות שמן זית
  • צרור נענע חתוך
  • כף מלח
  • חצי כפית פלפל
  • כף פפריקה
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית קינמון
  • 1.5 כפית אגוז מוסקט

מתכון של עדי אבני

אופן ההכנה:

יוצרים עירבוב של כל המצרכים מלבד התפוח אדמה.

מכניסים את התפוח אדמה למים על אש בכיריים (מה זה כיריים? עדיין משתמשים בזה? 😱) עד שנהיה רך ואז יוצרים פירה ומוסיפים לו קצת מלח ושמן זית בשביל הטעם…

תוך כדי מפעילים את הנינג'ה על גריל עוצמה גבוהה למשך 6 דק' , מכניסים את הבשר וכל כ2 דק, מערבבים את כל המרכיבים ומדי פעם מפרידים את הבשר (כאילו קוצצים אותו כי לרוב זה ייצא כמו קציצה שכזו) .

כאשר הפירה מוכן לוקח תבנית שמתאימה לנינג'ה (לנו יש את התבנית שמיועדת לעוגות בנינג'ה) ומרפדים את כל החלק התחתון במחצית מהפירה, מוסיפים עליו את כל התערובת בשר שעשינו ומכסים אותו בשאר הפירה שנשאר.

מורחים / מרססים קצת שמן זית על החלק העליון של הפאי ועושים עם מזלג יצירת אומנות של שתי וערב.

מפעילים את הנינג'ה על תוכנית אפיה, 180 מעלות, 40 דקות ולאחר מכן – ההצגה מתחילה.

הוסף את התגובה שלך

צור קשר