מתכון של עמית (אמא מכינה)
כמו כל מתכון שלי מתחיל בטיגון בצל על תוכנית בישול/צריבה. את הבצל חתכתי לחצאי טבעות וטיגנתי עם מעט שמן זית.
מוסיפים 2 שום חתוך לטבעות.
שהבצל קיבל צבע מוסיפים את הפילה עוף שחתוך לקוביות. מטגנים עד שמשנה צבע ומוסיפים את 2 גזרים שחתוכים למקלות, קישוא חתוך למקלות, פאק צ'וי חתוך, פלפל חריף לפי הטעם ומטגנים קלות.
שמים את הנודלס ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים 3 כפות סויה, 2 כפות טריאקי, כף רוטב צ'ילי מתוק וחצי כפית שמן שומשום.
סוגרים על תוכנית סיר לחץ ומדליקים 2 דק'. כשמסתיים משחררים לחץ, פותחים ומערבבים.
אפשר להעביר אחר כך לגריל לכמה דק' לצבע וקרמול הרוטב.
תהנו!