זמן הכנה: 20 דק'
רכיבים:
  • קילו וחצי בשר טחון
  • חבילת פטרולזיה
  • 6 שיני שום
  • 2 כפות אריסה
  • מלח
  • פלפל
  • פיתה
  • עלי סיגר
  • כף קמח
  • מים

מתכון של אורלי בן דוד

מבשלים את הבשר במים כמה דק'.

מסננים את המים וטוחנים עם פטרוזילה, שום, אריסה, מלח פלפל , ופיתה

מניחים על עלי סיגר בשר לגלגל, ולמרוח במים וקמח כמו דבק את הקצוות ולהדביק.

לרסס עם שמן ולשים בנינגה אחרי שחוממה על תוכנית אפיה 200 מעלות ל20 דק'

הוסף את התגובה שלך

צור קשר