רכיבים:
  • מגש אצבעות חזה עוף - כ-800 גרם
  • 2 כוסות קמח
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • שקית אבקת אפייה (אם הקמח תופח אז לא צריך)
  • כפית גדושה פפריקה
  • כפית מלח
  • פלפל גרוס
  • 2 ביצים
  • 2 כפות שמן

המתכון "הסודי" של מייג'ור (רס"נ במיל' דימ') עדן אוריון

בקערה מערבבים:

2 כוסות קמח

1/2 כוס קורנפלור

שקית אבקת אפייה (אם הקמח תופח אז לא צריך)

כפית גדושה פפריקה

כפית מלח

פלפל גרוס

כל מני תבלינים אחרים "סודיים" שבא לכם עליהם

מערבבים היטב

בקערה אחרת:

2 ביצים

2 כפות שמן

תבלינים שמתאימים לכם

מערבבים היטב

מצפים את האצבעות, בתערובת הקמח הנ"ל.

טובלים את החלקים המצופים היטב בתערובת הביצים

ושוב מצפים בתערובת הקמח הנ"ל

מחממים נינג'ה או כל תואם לתוכנית אייר-פרי (טיגון), חום 200 מעלות.

מסדרים במגש המתאים, הסחר המחורר, את החלקים המצופים לי יצא שתי נגלות.

מרססים היטב בשמן (תחשבו כל הזמן שזה במקום לחמם בקבוק שמן שלם בסיר)

עשרים דקות כל נגלה, להפוך באמצע

הוסף את התגובה שלך

צור קשר