מתכון של שרון פפקין
מכינים מרינדה של 2 כפות שמן זית, 2 כפות סויה, כפית קארי צהוב, חצי כפית מלח גס, חצי כפית פלפל שחור
3 שיני שום כתושות, ג'ינג'ר מגורד.
שמים את הפרגיות ברוטב לשעה.
בנתים שמים בסיר הכללי – 2 כוסות חד פעמי אורז יסמין, 2 גזרים חתוכים לרצועות, 2 גמבות אדומות חתוכות לרצועות, כמה עלי בזיליקום, 4 עלי דפנה ,2 כפות רוטב סויה, 2 כפות שמן זית, חצי כפית קארי צהוב, חצי כפית פלפל שחור גרוס, חצי כפית מלח גס, 2 שיני שום חתוכות, ג'ינג'ר מגורד.
מערבבים היטב
מוסיפים 5 כוסות חד פעמית של מים רותחים.
שמים מעל רשת במצב גבוה ועליה את הפרגיות.
מדליקים על תוכנית טיגון +אידוי 9 דקות זה הכל ויוצא מדהים
האורז יתבשל באידוי בשר יקבל צריבה מבחוץ ויהיה ממש טוב בפנים
מעל לקישוט קצת בצל ירוק.