מתכון של גלית מילוא
מערבבים בקערה -תפו׳א מגורד, בצל קטן מגורד, ביצה, קמח, אבקת אפיה, סודה לשתיה, מלח, פלפל שחור
מדליקים את הנינג׳ה על תוכנית אייר פריי (טיגון) 200 מעלות .
לרסס את התבנית בשפריץ שמן.
לסנן את התערובת מהנוזלים.
כשהנינג׳ה חם להכניס לביבות עם כף.
לאחר שקצת מתייצב לרסס שפריץ שמן גם מלמעלה.
אין צורך להפוך
2 Comments
מאוד מודה לכם על המתכונים. מקווה שאצליח להכין את הלביבות על פי ההוראו.
בכייף! תמיד טוב לנסות 🙂